Pantera Capital vertaa nykyistä Bitcoin-rallia vuoteen 2017

30. Januar 2021 // von admin

Pantera ennusti tammikuun 2021 hinnan huhtikuussa 2020.

Yritys lainaa Mark Twainia: „Historia ei toistu, mutta se usein riimii.“

Pantera näkee Bitcoinin olevan korkeimmillaan noin 115000 dollarissa elokuussa 2021

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Pantera Blockchain Letter tammikuussa 2021 tutkii myös Bitcoin Trader puolittamisen jälkeisiä ennusteita ja Ethereumin arvoa.

Sen viimeisin uutiskirjeessä , Pantera Capital taputti itseään selkään tiiviisti ennustavat huhtikuussa 2020 Bitcoin hinta tammikuussa 2021. Silloin se katsoi perustavanlaatuisia eroja 2017 kuplan ja nykyinen tilanne. Se tutki myös Ethereumia ja totesi sen olevan aliarvostettu verrattuna bitcoiniin.

Yksi viikko vapaata

Pantera Capital aloitti tammikuun uutiskirjeen tarkastelemalla bitcoinin hintaliikkeitä toukokuun 2020 puolittumisen jälkeen. Selitettyään puolittamisen teoreettiset vaikutukset bitcoinin tarjontaan ja hinnoitteluun yritys esittää korrelaatiot ennusteisiinsa. Yksinkertaisesti sanottuna ne toteutuivat enemmän tai vähemmän.

Markkinat jäivät Panteran asettamaan ennustettuun hintaan peräti 15 viikkoa kesällä 2020. Joulukuun loppuun mennessä bitcoinin markkinahinta oli kuitenkin sama kuin ennuste. Lisäksi tammikuun puoliväliin mennessä ennuste oli myöhässä viikolla.

Seuraavan päivämäärän, 15. helmikuuta 2021, ennustettu hinta on 45,268 dollaria. Taulukossa näkyvät hinnat 1. elokuuta 2021 asti, ja huippuhinta oli tuolloin 115 212 dollaria.

Tällä kertaa se on erilainen – eikä

Osoitettuaan bitcoinin syklien yhtäläisyydet tarjonnan ja palkkioiden hinnoittelun perusteella Pantera tarkasteli nykyisen puomin ja vuoden 2017 kuplan välisiä eroja. Kirjoittajat viittaavat erityisesti „nyt todistetun“ bitcoinin ja ethereumin hallitsevuuteen tässä ajassa. Yhdistettynä näiden kahden osuus on nyt 86 prosenttia markkinoiden volyymista, kun se vuonna 2017 oli noin 50 prosenttia.

Myös markkinat ymmärtävät ympäristöä tällä kertaa selkeämmin. Aikaisemmalla aikavälillä toinen puoli markkinoista oli „enimmäkseen toimimattomia rahakkeita“. Osoittaen ICO-hankkeiden ympärillä olevaan hyppyyn tuolloin, ne tarjoavat skaalaisen arvion. „On selvää, että on mahdotonta esittää 50 nerokasta ideaa joka viikko, joka viikko.“

Onko Ethereum aliarvostettu?

Kolmas pääteema yhteistyöjohtajana on Ethereumin arvo. Joey Krug toteaa, että jotkut bitcoiniin liittyvät tiedot viittaavat tulevaan käännökseen kohti Ethereumia. Esimerkiksi,Bitcoinin hallitsevuus on alueensa yläosassa, mikä voi johtaa rotaatioon Ethereumiin. Hän varoittaa BTC: n ja ETH: n vertailusta, vaikka „digitaalinen kulta ja DeFi ovat kaksi eri asiaa“.

Samalla Krug toteaa, että P / E-kerrannaisilla Ethereum on matala. Ethereumin tapaus on siis suuri. Kuinka paljon? Transaktiopalkkioiden perusteella nykyinen implisiittinen P / E-kerroin on 79. Kuitenkin „taustalla oleva käyttö kasvaa 25x (kokonaisarvo DeFi: ssä) – 100x (DEXs) vuosi vuodelta“.

Kommentare sind geschlossen.