• Nieuw Zeeland Crypto Exchange Dasset voegt ondersteuning toe voor Bitcoin SV

  • Back
 by 

Dasset, een in Nieuw-Zeeland gevestigde beurs voor digitale activa, heeft onlangs ondersteuning voor Bitcoin SV toegevoegd. De munt zal nu beschikbaar zijn in twee handelsparen – BSV/BTC en BSV/NZD.

Groeiende interesse in Bitcoin SV

Dasset heeft besloten om Bitcoin SV aan haar platform toe te voegen vanwege de groeiende belangstelling voor de cryptocurrency. Het heeft een fiat en een crypto-paar voor de munt geïntroduceerd. Bitcoin SV of Bitcoin Satoshi Vision beweert de „originele Bitcoin“ te zijn die trouw blijft aan de concepten en ideeën van Satoshi Nakamoto, de beroemde oprichter van Bitcoin. De cryptocurrency is een vork van een vork en werd geboren toen de Bitcoin Cash-blockchain in 2018 een harde vork kreeg.

Bitcoin SV streeft naar schaalbaarheid en stabiliteit voor de gebruikers. Het project beweert op zijn website dat het ontworpen is om de mijnwerkers een duidelijke keuze te bieden en bedrijven te helpen om websites en applicaties op de blokketen op een betrouwbare manier te bouwen.

Bitcoin SV helpen meer gebruikers te bereiken

Jimmy Nguyen, de oprichter van de Bitcoin Association, gaf commentaar op de toevoeging van Dasset en zei dat het belangrijk is om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen met een snel en eenvoudig proces om de groei van Bitcoin SV voort te zetten. Hij voegde eraan toe: „Met de introductie van een nieuwe fiat on-ramp om BSV te kopen en te verkopen bij Dasset, werd dat proces net makkelijker voor mensen in heel Nieuw-Zeeland en Australië, die nu een andere gerenommeerde, wettelijk geregistreerde serviceprovider hebben om te gebruiken als een onboarding optie in het Bitcoin SV-ecosysteem.

Dasset is een in 2017 opgerichte beurs voor digitale activa, die retail-, institutionele en professionele handelsdiensten levert aan het publiek in Australië en Nieuw-Zeeland. Het is geregistreerd als een financiële dienstverlener in Nieuw-Zeeland. Het is echter niet gereguleerd door de Financial Markets Authority (FMA) vanwege een gebrek aan specifieke cryptowetgeving in het land.

Stephen Macaskill, de CEO van Dasset, zei dat de crypto-industrie een ideeënstrijd is. Door Bitcoin SV op de lijst te zetten, kunnen hun klanten ontdekken en beslissen welke crypto-activa het beste aan hun behoeften voldoen.